ChristenUnie steunt Voedselbank bij zoektocht locatie

Voedselbank

Als huisvesting voor de Voedselbank onmogelijk blijkt zónder gemeentelijke steun, kan zij erop rekenen dat de ChristenUnie er alles aan doet om het toch mogelijk te maken om door te gaan met haar belangrijke werk. Dat stelt de ChristenUnie in Zwolle, bij monde van gemeenteraadslid Johannes de Vries. "De ChristenUnie heeft grote waardering voor het werk, de betrokkenheid en de inzet van de Voedselbank. Daar willen we graag steun aan geven."

De Voedselbank heeft er jarenlang alles aan gedaan om zonder financiële steun van de gemeente huisvesting te vinden, zodat ze zelfstandig kon blijven. Dat lijkt nu voor het eerst niet te lukken. "Natuurlijk is het het mooist als de Voedselbank helemaal op eigen kracht verder kan. Nu het erop lijkt dat de grenzen daarvan echter zijn bereikt, kan de Voedselbank erop rekenen dat de ChristenUnie zich inzet om gemeentelijke steun mogelijk te maken," aldus De Vries.

In Zwolle maken zo'n driehonderd klanten gebruik van de Voedselbank. "De helpende hand uit de Zwolse samenleving van vrijwilligers en leveranciers is goud waard," stelde ChristenUnie-wethouder Filip van As eerder. Gisteren bleek uit berichtgeving van De Stentor dat de Voedselbank er niet in is geslaagd een betaalbare nieuwe locatie te vinden.

« Terug naar nieuws

Reacties op 'ChristenUnie steunt Voedselbank bij zoektocht locatie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.