Doe mee

Doe je mee?

Bij elke verkiezing is jouw stem op de ChristenUnie van grote invloed op het verschil dat wij kunnen maken in de politiek. Maar je kunt nog veel méér doen; lid worden bijvoorbeeld. Waarom je dat zou doen? Gerdien Rots legt het uit.

“Door lid te worden raak je betrokken bij en heb je invloed op de koers van de partij in Zwolle, Overijssel, Nederland en Europa. Daarnaast maak je het bijvoorbeeld mogelijk dat we als raadsleden kunnen deelnemen aan trainingen en cursussen en dat we met elkaar de christelijke politiek zichtbaar maken door duidelijk campagne te voeren. Als lid kun je er bovendien voor kiezen om zelf actief te worden, bijvoorbeeld door aan te schuiven bij onze fractievergaderingen; een prachtige manier om direct betrokken te zijn bij de toekomst van jouw wijk en de rest van Zwolle."

Word lid Steun de ChristenUnie als vriend

Giften

Giften aan ChristenUnie Zwolle zijn van harte welkom. Deze kun je overmaken op IBAN NL90ABNA0432988025 ten name van ChristenUnie Zwolle. Je gift is aftrekbaar van de belasting. Zie voor meer informatie onze pagina over ANBI en giften.