Berichten over Gerdien Rots

 1. WhatsApp Image 2024-02-08 at 20.52.37.jpeg
  Logo CU Zwolle 2022.png
  Door Team ChristenUnie Zwolle op 16 februari 2024

  Water centraal tijdens ledenavond: van overlast naar kansen

  ChristenUnie Zwolle hield woensdagavond 7 februari een ledenavond. ‘Water’ was hét thema dat alle inbreng met elkaar verbond. Jos Schouten kon alle aanwezigen boeien met zijn kennis en ervaring over water en klimaat. Samen met onze wethouder Gerdien Rots keek hij terug op de hoogwaterperiode rond de jaarwisseling, waarbij de stadsgrachten tot de randen waren gevuld.

  Lees meer over "Water centraal tijdens ledenavond: van overlast naar kansen"
 2. Bouwen wonen.jpeg

  Zwolle ontvangt rijksgeld voor versnelde woningbouw

  Zwolle ontvangt vanuit het Rijk 53 miljoen euro om versneld woningen te kunnen bouwen. Het geld wordt vooral gebruikt voor de Spoorzone en het Stadshart. Ook wordt het geld ingezet om bewoners duurzaam te laten reizen tussen woning en werk. Zo komt er onder meer een fietstunnel tussen de Spoorzone en Stadshagen.

  Lees meer over "Zwolle ontvangt rijksgeld voor versnelde woningbouw"
 3. IMG_4643.jpeg

  Coalitieakkoord: ‘Samen naar een waarde(n)volle toekomst voor Zwolle’

  De ChristenUnie heeft woensdag samen met GroenLinks, D66 en CDA een nieuw coalitieakkoord gepresenteerd getiteld: ‘Samen naar een waarde(n)volle toekomst voor Zwolle’. Onze voorman Ruben van de Belt: “We zijn als partij trots op dit akkoord waar onze idealen vanaf spatten. Onze inzet in de verkiezingen was: Zwolle, ook jouw thuis! En dat ademt het akkoord.”

  Lees meer over "Coalitieakkoord: ‘Samen naar een waarde(n)volle toekomst voor Zwolle’"