Alle hens aan dek om het corona-virus in te dammen

corona.jpgvrijdag 13 maart 2020 19:12

“Er rust een verantwoordelijkheid op ons allemaal om te zorgen dat we dit virus indammen,” zei burgemeester Peter Snijders gisteren.

Vandaag hebben we besloten dat de gemeenteraad in de komende weken alleen over de noodzakelijke onderwerpen vergadert en dan zonder publiek op de tribune. Gelukkig kan elke inwoner het democratisch besluitvormingsproces wel digitaal blijven volgen via de livestream: https://www.zwolle.nl/bestuur/gemeenteraad/hoe-werkt-de-raad/nieuws/raadsvergaderingen-gaan-door-zonder-publiek

De Zwolse ChristenUniefractie zal de komende weken het raadswerk zoveel mogelijk vanuit huis voortzetten. Zo hopen we besmettingen te voorkomen en daarmee bij te dragen aan het afvlakken van de Corona-piek. Zodat de gezondheidszorg beschikbaar blijft voor de mensen die het echt nodig hebben. Telefonisch en via de digitale kanalen mail, website, twitter, facebook en instagram kunt u ons bereiken.

Fractievoorzitter Gerdien Rots, "Ik roep alle Zwollenaren op om vanuit onze gezamenlijke sociale verantwoordelijkheid verstandige beslissingen te nemen om het coronavirus in te dammen en ondertussen oog te houden voor de mensen die juist nu steun, nabijheid en hulp nodig hebben."

« Terug naar nieuws

Reacties op 'Alle hens aan dek om het corona-virus in te dammen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.