Informeren, meepraten en fysiek ontmoeten!

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Kennismaken met onze kandidaten voor de Zwolse GR 2022

 

Uitnodiging ALV 12 oktober - elkaar 'ouderwets' ontmoeten

Reminder: Kom jij dinsdag ook?

Kom jij dinsdag ook en heb je je nog niet aangemeld? Doe je dat dan nog snel? Dat kan door je via mail aan te melden: stuur hier een mailtje!

De vergadering vindt plaats in BRAINZ, Lubeckplein 68 (recht tegenover het stadskantoor) in Zwolle. We starten de vergadering om 20.00 uur en de borrel begint rond 21.30 uur. 

Tot dinsdag!

Ledenvergadering dinsdag 12 oktober 2021

Het thema van onze ledenvergadering is 'kennismaken met onze lijsttrekkers en kandidaten voor de GR 2022'. Onze focus is vanaf nu gericht op maart 2022 en er is achter de schermen al veel gebeden, gedacht en gewerkt.

Nadat we op 29 juni onze campagneleiders aan u/jou mochten voorstellen, willen we op 12 oktober graag onze beoogde lijsttrekkers en overige kandidaten (nummer 1 - 20 op de kandidatenlijst) aan u/jou voorstellen. We vragen u/jou om op deze avond met de door ons voorgestelde kandidatenlijst in te stemmen. 

Agenda ledenvergadering  (20.00 - 22.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur)

  1. Opening door de voorzitter van het bestuur Margreet Balkenende 
  2. Vaststellen van het verslag ledenvergadering 29 juni 2021
  3. Voorzitter selectiecommissie Karsten Dijkstra geeft toelichting rond het proces van totstandkoming van de kandidatenlijst: Fase 1 lijsttrekkers. Fase 2 kandidatenlijst.
  4. Voorstellen en vaststellen lijsttrekkers door René Mauritz
  5. Voortellen en vaststellen kandidatenlijst door René Mauritz
  6. Voorstellen campagne-kernteam door Ardjan en Ruth en toelichting stand van zaken
  7. Afsluitende borrel

        

De volgende ALV staat gepland op donderdagavond 25 november 2021. Noteert u/jij deze datum alvast in de agenda? Deze vergadering zal in het teken staan van het verkiezingsprogramma.

Instemmen?

Bij deze uitnodiging sturen we een aantal documenten mee waarop we u/jou - tijdens de vergadering - om instemming vragen. 

Dit zijn:
1. Kandidatenlijst CU Zwolle GR 2022
2. Verslag ALV 29 juni 2021

De documenten zijn hier te vinden. 

Hebt u/heb jij bezwaren tegen de voordrachten van de lijsttrekkers of de kandidatenlijst? Reageer dan schriftelijk (per mail) naar het bestuur via bestuurcuzwolle@gmail.com uiterlijk dit weekend (9 & 10 oktober).

Hebt u/heb jij andere, belangstellende vragen? Deze kunnen natuurlijk gewoon gesteld worden tijdens de ALV. Uiteraard gaan we graag in gesprek!

Vanuit het bestuur

CU Zwolle presenteert mix van vernieuwing en ervaring op de kandidatenlijst

Met gepaste trots presenteert ChristenUnie Zwolle een mix van ervaren politici en nieuwe kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. Vorige week maakte de partij de voordracht voor het lijsttrekkersduo bekend, Ruben van de Belt en Gerdien Rots. Nu zijn de overige kandidaten bekend gemaakt. De ervaren raadsleden Wietse de Boer, Jacob Raap en Jolien Elshof-Rook zijn voorgedragen voor de plekken 3, 4 en 5. Daarna volgen gemotiveerde nieuwe kandidaten Marieke Herweijer (6), Eibert Geerts (7), Klariska ten Napel (8) en Joost van Dieren (9). De top-10 wordt afgesloten met wethouderskandidaat Michiel van Willigen.

Bestuursvoorzitter Margreet Balkenende: “De ChristenUnie is een partij die graag kennis en ervaring combineert met fris en nieuw elan. In de afgelopen periode was er een sterk fractieteam.  Met zorg is een nieuw team gevormd, dat we nu met trots en vertrouwen voordragen aan de leden.”

De voorgedragen kandidatenlijst (nummer 1 - 20) vindt u hier. Tijdens de ledenvergadering van 12 oktober beslissen de leden over de definitieve kandidatenlijst.

Twee vertrouwde namen komen niet op de voorgedragen kandidatenlijst voor. Ruth Stoorvogel en Reinier Mulder blijven beide betrokken bij CU Zwolle, maar niet langer als raadslid. Ruth Stoorvogel is samen met Ardjan de Boo campagneleider voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Reinier Mulder blijft als politiek adviseur verbonden aan de nieuwe fractie.

Bestuur CU Zwolle

Margreet Balkenende           voorzitter
Gerriët Trip-van Zuthem       secretaris/penningmeester
Rene Mauritz                       talentontwikkeling
Margaretha van Faassen       leden 

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op Facebookfooter-rechts