Buurthelden

Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst

Zwolle
Uitnodiging nieuwjaarsbijeenkomst

Aftrap campagne in Zwolle

Beste betrokkene,

Graag nodigen we je uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst van de ChristenUnie Zwolle op donderdag 18 januari 2024. De bijeenkomst staat deze keer in het teken van ‘buurthelden’ en vindt plaats in het pand van Stichting Focus.Het belooft een mooie avond te worden. We proosten met elkaar op het nieuwe jaar, maar daarnaast hebben we ook een veelzijdig programma voor je klaarstaan.

In verband met de catering vinden wij het fijn als je je vooraf aanmeldt. Dat kan tot en met 16 januari via dit digitale aanmeldformulier.

 

Programma

Gastspreker is Jeroen van Doornik, voormalig nachtburgemeester van Zwolle. Hij spreekt over de kracht van buurtinitiatieven. Aansluitend volgt een interview met enkele Zwolse buurthelden. Mensen zoals jij en ik die een bron van inspiratie zijn voor hun buurt. We brengen deze avond buurthelden samen om hen in het zonnetje te zetten. Deze bijzondere Zwollenaren willen wij, misschien wel voor het eerst, bedanken voor alles wat zij doen in de buurt. 

Ook de Zwolse stadsdichter Bauke Vermaas is present. Zij brengt op geheel eigen wijze een ode aan de buurtheld. Traditioneel sluiten we het inhoudelijke deel af met de nieuwjaarstoespraak van fractievoorzitter Ruben van de Belt. De bar is daarna geopend en is er onder genot van een hapje en een drankje volop ruimte voor ontmoeting. Dit alles onder begeleiding van vrolijke klanken verzorgd door onze huis-DJ Dansen met Jansen.

Optioneel: rondleiding door Focus
We zijn zoals gezegd te gast in het pand van Stichting Focus. Een betekenisvolle plek in de wijk waar, in de diverse ruimtes die het pand rijk is, tal van activiteiten plaats vinden. Een vertegenwoordiger van de stichting staat na het plenaire programma klaar voor het verzorgen van een rondleiding. Het staat je vrij je tijdens de borrel aan te sluiten bij de tour.  

Aanmelden

In verband met inkopen vragen we je om je vooraf aan te melden. Dat kan tot en met 16 januari via dit digitale aanmeldformulier.

Praktische informatie

Datum   : 18 januari 2024
Adres    : Focus, Zerboltstraat 63 in Zwolle
Tijd       : Inloop vanaf 19.30 uur met koffie, thee en iets lekkers.                                Het programma start om 20.00 uur

Rest mij je namens de gehele fractie en het bestuur gezegende kerstdagen te wensen en een heel goede jaarwisseling. Graag tot ziens op 18 januari.

Met hartelijke groet,

Joost van Dieren
Raadslid ChristenUnie Zwolle