De wijze uit het oosten

Uitnodiging 23 september a.s.

Zwolle
Uitnodiging zaterdag 23 september a.s.

Museum ANNO Zwolle

Vanuit de ChristenUnie Zwolle nodigen wij u uit!

Na een warm zomerreces, kijken we weer vooruit. Over een kleine week is het zover...

'De Wijze uit het Oosten' vindt dan plaats. Een ontmoeting aan de start van het nieuwe politieke jaar georganiseerd door ChristenUnie Zwolle. We hopen dat u daar ook bij bent! U bent welkom vanaf 11.00 uur.

Samen met u wil de CU in Zwolle aan de start van het nieuwe politieke jaar in deze landelijke verkiezingstijd geïnspireerd samen komen. Ook met betrokkenen uit andere plekken uit het Oosten van het land!

We gaan ons verdiepen in de geschiedenis en cultuurhistorie van Zwolle en omstreken... Leest u verder als u nieuwsgierig bent naar de gast die u en mij mee mag nemen in het verhaal van de Moderne Devotie.

 

Programma

We starten om 11.00 uur op het Grote Marktplein in Zwolle, locatie: standbeeld de Groene Engel. Er komt een inspirerende spreker, Mink de Vries, kenner van de Moderne Devotie! Vervolgens is er een interessante wandeling in de stad en na een drankje sluiten we af rond 12:30 uur.

Glazen Engel

Aanmelding

Wees welkom. Als u zeker wilt zijn van uw plek, kunt u uw plek reserveren door u aan te melden via marieke.herweijer@raadzwolle.nl of een berichtje achter te laten via onze ChristenUnie Zwolle pagina's op social media (instagram en facebook). Dan sturen wij u een bevestiging.

Wilt u aangeven met hoeveel personen u denkt te komen? (Er zijn nog maar een paar plekken!)

Zien we u aanstaande zaterdag bij de Groene Engel op het Grote Marktplein in Zwolle?