kom campagne voeren in stadshagen

CU aftrap campagne 2023

Zwolle
Aftrap campagne a.s. zaterdag in Zwolle

Aftrap campagne in Zwolle

Beste leden,

We hebben geweldig nieuws! Aankomende zaterdag gaan we van start met onze campagne en we hebben jullie hulp nodig. De top van onze lijst zal naar Zwolle komen en ze gaan met ons de straat op om te flyeren. Het wordt een gezellige bijeenkomst waar we samen de boodschap van onze partij verspreiden.

We zouden het fantastisch vinden als we zoveel mogelijk van onze medeleden in het blauw kunnen samenbrengen. Dit is een geweldige kans om betrokken te zijn bij de campagne en onze partij te vertegenwoordigen.

 

Wat kun je verwachten?

  • Kamerleden en kandidaten van de CU verkiezingslijst die de straat op gaan en met passie onze standpunten delen.
  • Gratis koffie om warm te blijven en energie op te doen. En natuurlijk wordt de koffie geserveerd in speciale campagne-koffiekopjes.
Glazen Engel

Waar en wanneer

  • Locatie: Stadshagen, Zwolle. Verzamelen in het winkelcentrum van Stadshagen op de parkeerplaats van de Kwalitaria, Belvederelaan 231, 8043 LW Zwolle.
  • Datum: Aanstaande zaterdag 28 oktober
  • Tijd: 13:00 - 15:00

Kun je niet, of kun je er geen genoeg van krijgen?

  • 11 en 18 november flyeren we ook in Zwolle. Sluit je aan? Blijf op de hoogte via onze kanalen of neem contact op via info@christenuniezwolle.nl of 06-15144289

Laten we samen een verschil maken en onze boodschap verspreiden. We kijken ernaar uit om jullie te zien op de flyeractiezaterdagen!

Met vriendelijke groet,

Martine Wursten,

Campagneleider ChristenUnieZwolle

Het is niet verplicht maar wel fijn als je je aanmeldt via: info@christenuniezwolle.nl of 06-15144289