met Gert Jan Segers om 09.30 uur

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

De campagne barst los!

Het is zover: de campagne barst los!

Het campagneteam heeft de afgelopen weken heel hard gewerkt en er is veel in de steigers gezet. Vanaf zaterdag zijn we op verschillende plekken en in verschillende settings zichtbaar in de stad. We hopen dat u/jij - als lid van de CU - ook bij de activiteiten aanwezig kunt zijn om mee te draaien, mee te praten of om gewoon te genieten van het samenzijn. WELKOM! 

Vanaf komende week tot 16 maart ontvangt u/jij elke woensdagavond een mail met daarin een terugblik op de activiteiten in de afgelopen week en een vooruitblik naar wat komen gaat in de week erna. Hou de mail dus goed in de gaten. 

 

En dan nu de aftrap...

Niemand minder dan Gert-Jan Segers komt zaterdag 12 februari naar winkelcentrum Stadshagen voor de landelijke aftrap van de campagne richting de gemeenteraadsverkiezingen.  

Centraal staat de aandacht van ChristenUnie Zwolle voor gezondheid en sporten in de buitenlucht. Rondom Winkelcentrum Stadshagen zijn er op verschillende plekken activiteiten met pannakooien. Ook staat er een foodtruck voor wat lekkers tussen het bewegen door. Het is dus ook zeker leuk voor de kinderen om hiernaar toe te komen. 

Onze lijsttrekker Ruben van de Belt: “De ChristenUnie wil gaan voor meer plekken in de stad waar jong en oud vrij kan bewegen en sporten. Om de daad bij het woord te voegen bouwen we zaterdag deze pannakooien op in Stadshagen.”

Start van de activiteiten met Gert-Jan Segers is om 9.30 uur. Hij is aanwezig tot 11.00 uur, de activiteiten duren tot 14.00 uur. 

 

Routekaarten gevonden?

Deze week worden door de kandidaten van de lijst, het bestuur én een aantal vrijwilligers onze routekaarten bij de leden langs gebracht. Als het goed is hebt u/heb jij deze dus in de bus gehad of komt deze binnenkort aan. 

Het is de bedoeling dat u/jij 1 van de routekaarten zelf houdt en 1 weggeeft aan iemand in uw/jouw netwerk. Over twee weken komt routekaart nummer 2 en weer twee weken later komen nummer 3 en 4. Zo krijgt u/jij als lid van de CU een compleet beeld over waar we voor staan en waar we voor gaan.

VEEL DANK voor de financiële bijdrage!

In december hebben we de hulp van onze leden ingeroepen om de campagne van fondsen te voorzien. Er zijn best veel leden die een donatie hebben gedaan en via een tikkie een bedrag hebben overgeboekt op onze campagnerekening. We kunnen de privé-gegevens van deze leden niet achterhalen via de bankgegevens, en daardoor kunnen we u/jou ook niet persoonlijk bedanken. Daarom via deze weg een heel erg gemeend BEDANKT voor de financiële ondersteuning. We zijn er echt heel erg blij mee! 

 

Mocht u/jij alsnog een gift willen geven ten behoeve van de campagne? Dat kan op bankrekeningnummer NL 90 ABNA 0432 9880 25 ten name van CU Zwolle - Campagnerekening.

Contact?

 

Via de site zwolle.christenunie.nl/activiteiten zijn alle activiteiten voor de komende weken te bekijken.  

 

Wilt u/wil jij contact met ons opnemen? 
Dat kan via campagne@christenuniezwolle.nl.

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op Facebookfooter-rechts