Bestuurswissel en vacature

Bericht van bestuur CU Zwolle

Zwolle
Bericht van het bestuur - november 2022

Bestuurswissel en vacature

Vrienden van de Zwolse ChristenUnie, 

Middels dit schrijven willen we u en jou graag informeren over een bestuurswissel op de functie van penningmeester en brengen we graag de vacature van secretaris nogmaals onder uw en jouw aandacht. 

Vanwege de verhuizing in januari 2022 van de huidige penningmeester (Gerriët Trip-van Zuthem) naar buiten de gemeente Zwolle hebben we gezocht naar een geschikte vervanger om de termijn van de huidige penningmeester af te maken. Deze hebben we gevonden in de persoon van Peter Fredriks. We zijn heel blij dat hij per 1 januari 2023 het stokje van Gerriët overneemt en zich wil inzetten voor de ChristenUnie Zwolle en haar leden. Peter stelt zich hieronder zelf aan u en jou voor. 

We zijn al langere tijd op zoek naar een vijfde bestuurslid in de rol van secretaris. We zoeken iemand die past in het team, feeling heeft met de politiek, de CU Zwolle een warm hart toedraagt en die het leuk vindt om tijdens de maandelijkse vergaderingen te notuleren, de mailbox bij te houden en de stukken te archiveren op de google-drive. Lijkt dit u of jou een mooie vrijwilligersfunctie? Neem dan contact met ons op via email. We gaan dan graag met u/jou in gesprek! 

 

Peter Fredriks

Mijn naam is Peter Fredriks en ik ben deze week 37 jaar gelukkig getrouwd met Petra. We hebben 3 kinderen en 4 kleinkinderen. Ik ben zelfstandig ondernemer sinds 2005. Met mijn compagnon heb ik een bedrijf, www.vss.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in video systemen voor beveiliging maar ook voor toepassing in de zorg, binnenvaart, kerken, schouwburgen etc. Naast het leveren van materialen en systemen helpen wij bedrijven / organisatie met advies en ondersteunen wij installateurs bij de installatie.

Sinds ik op mijn 18e jaar stemrecht heb gekregen heb ik altijd op ChristenUnie gestemd. Met uitzondering van de eerste keer als ik mij goed herinner omdat de CU toen nog in wording was. Toen heb ik GPV of RPF gestemd. Dat kan ik mij niet meer goed herinneren omdat dit alweer 40 jaar geleden is. 

In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen, Tevens hou ik van zwemmen en wielrennen. Samen met mijn vrouw en een ander echtpaar organiseren wij namens de VEZ al weer ruim 5 jaar de marriage course.

Sinds ik enkele jaren geleden ook lid ben geworden van de ChristenUnie bezoek ik regelmatig de verschillende bijeenkomsten. Lid worden van een ‘club’  is vrijwillig maar wat mij betreft nooit vrijblijvend. Als penningmeester van de CU in Zwolle zal ik de lokale politiek met plezier nog wat intenser gaan volgen maar mij vooral met de penningen bezig houden.

Graag tot ziens tijdens een van de volgende bijeenkomsten van de CU.

Het bestuur

Voorzitter             - Janny Budding  
Vice voorzitter      - Rene Mauritz
Secretaris             - vacature
Penningmeester    - Gerriët van Zuthem 
Bestuurslid           - Margaretha van Faassen 

Een bericht sturen aan het bestuur? klik hier