ChristenUnie telt de dagen af tot de verkiezingen op 21 maart

Persfoto CU kalender - liggendvrijdag 22 december 2017

Je kunt 'm de komende tijd op menig wc aantreffen: de ChristenUnie scheurkalender. De kalender, die op 1 januari begint en eindigt op 21 maart, de dag van de gemeenteraadsverkiezingen, is een cadeautje voor alle Zwollenaren. Met de kalender telt de ChristenUnie, samen met zoveel mogelijk inwoners van Zwolle, af tot de verkiezingen. Lijsttrekker Gerdien Rots overhandigde woensdag 20 december het eerste exemplaar van de scheurkalender aan wielrenster en Olympisch en Europees Kampioen Anna van der Breggen.

Anna woont in Zwolle en trapte vier jaar geleden samen met Gerdien de campagne af voor de gemeenteraadsverkiezingen. "Toen de ChristenUnie bij die verkiezingen twee zetels groeide voelde ik me trots op de partij. Ze hebben in de afgelopen jaren veel mooie dingen voor Zwolle gedaan. Mede daardoor woon ik hier met plezier."

Lijsttrekker Gerdien ontmoette Anna woensdagmorgen in de binnenstad en sprak met haar over topsport en het wonen en leven in Zwolle. Daar kreeg ze de eerste scheurkalender van de ChristenUnie overhandigd. “De scheurkalender is leuk om op te hangen en elke dag te volgen. Een handig hulpmiddel om je voor te bereiden op de verkiezingen,” vertelt lijsttrekker Gerdien Rots. "In de afgelopen vier jaren is de ChristenUnie voortdurend in gesprek geweest met Zwollenaren. Om te luisteren en met de inbreng van burgers het beleid te verbeteren. Nu delen we een cadeau uit aan alle Zwollenaren die belangstelling hebben. Een scheurkalender om samen af te tellen naar de verkiezingen."

In de scheurkalender wordt je kennis over Zwolle getest, stellen kandidaten van de ChristenUnie zich voor afgewisseld met cartoons, recepten en pareltjes van Zwolle. De scheurkalender is voor alle Zwollenaren hier gratis aan te vragen.

Foto: Sanne Derks

« Terug